Fehér rózsa csokor

A fehér rózsa csokor gyönyörű szép, mely tisztaságot, légiességet sugall. Bármely eseményre készülhet esküvőtől, születésnapon át egészen az Anyák Napjáig. A fehér rózsa a természetben is viszonylag sűrűn előforduló virág, nem úgy, mint a kék rózsa, vagy akár a szivárvány rózsa.  

Hogyan hatnak ránk a színek

  • A színek különbözőképpen hatnak ránk és a hangulatunkat, egészségünket és boldogságunkat is különbözőképpen befolyásolják.
  • A fehér árnyalatai a nyugalom és a békesség érzetét, az otthon boldogságát, a semlegességet, az erkölcsösséget szimbolizálja.
  • A tisztaság színe is a fehér, ezért is hordanak fehér köpenyt az orvosok és állnak hagyományosan fehér ruhában oltár elé a menyasszonyok.
  • Az új élet kezdetét is szimbolizálja.
  • Támogatja még ez a szín a szellemi tisztaságot is, a gondolatok megtisztítására, az akadályok elgörgetésére ösztönöz.
  • Nem utolsó sorban tágítja a teret.

Fehér rózsa csokor – vagy szál

Fehér rózsa ugyan előfordul a természetben – nem úgy, mint a fekete, vagy szivárvány rózsa, – de nem olyan gyakorisággal, mint az egyéb színes rózsa fajták. A fehér színű rózsa nem hétköznapi, eleganciát, frissességet, tisztaságot sugároz. Komoly alkalmakra szánjuk általában. A fehér színű rózsa akár szálban, akár csokorban gyönyörű szépen mutat, békességet, nyugalmat áraszt.  Ez a rózsa tökéletes ajándék, ha ki szeretnénk békülni valakivel, vagy örömet és békességet szeretnénk sugallni, hiszen már ránézésre is nyugalmat és derűt sugároz, és lényegében ez a nyugalom és derű a alapvetően a jelentése.

Fehér rózsa csokor vásárlás

Fehér színű rózsát minden virágüzletben kapunk, de a különböző virágküldő szolgálatoknál is lehet rendelni akár szálban, akár gyönyörű csokor kompozíciókban is. Az online rózsaküldő szolgálatoknál is rendelhető, itt többnyire regisztráció is szükséges, azonban ki is szállítják a megadott címre. Örök rózsa is megtalálható fehér színben is. Ha nem szeretnénk, hogy elhervadjon az ajándék, érdemes ezek között is körbe nézni. Ajándékboltokan, vagy az interneten található portálokon is találunk számos elérhetőséget. Ezek a rózsák készülhetnek különböző textilekből, kovácsoltvasból vagy egyéb anyagokból is.  

Érdekességek még a fehér színről

Tudtad?

  • A legtöbb kereskedelemben kapható színárnyalata a fehérnek van.
  • Japánban, Kínában, Koreában és néhány másik ázsiai országban a halált és a gyászt jelenti.
  • Japánban a fehér szegfű a halált szimbolizálja.

https://xn--virgklds-bza8f9j.hu/hu/feher-rozsafeszek-rozsacsokor-141.html

Vissza a kategória cikkeihez

error: Védett tartalom