Harisnyavirág rózsa

A harisnyavir√°g r√≥zsa egy √∂r√∂k aj√°nd√©k, mellyel b√°rmilyen alkalomra lehet kedveskedni szeretteinknek. Ez egy igaz√°n egyedi aj√°nd√©k, mely maradand√≥, hiszen nem hervad el √©s b√°rhol j√≥l mutat. Ha van hozz√° k√©z√ľgyess√©g√ľnk b√°tran fogjunk hozz√°.

Harisnyavir√°g r√≥zsa ‚Äď nemcsak harisny√°b√≥l

Harisnyavirág rózsa
  • J√≥ h√≠r, hogy nemcsak harisny√°b√≥l, hanem b√°rmilyen textilbŇĎl k√©sz√≠thetŇĎ r√≥zsa, vagy m√°s vir√°g forma is.
  • Igaz√°n csak a kreativit√°sunk √©s a fant√°zi√°nk szabhat hat√°rt.
  • EgyszerŇĪ, m√©gis k√ľl√∂nleges aj√°nd√©k, igaz√°n m√©lt√≥ meglepet√©s lesz, ak√°r Any√°k napj√°ra, sz√ľlet√©snapra, √©vfordul√≥ra, szerelmesek napj√°ra, vagy csak √ļgy.
  • A sz√≠nek megv√°laszt√°s√°val m√°s √©s m√°s lesz hangs√ļlyos az aj√°nd√©koz√°s sor√°n √©s m√°r akkor is hatnak, ha csak elk√©pzelj√ľk ŇĎket.
  • Gondoljunk csak egy lila levendula mezŇĎre, mely m√°r a gondolatt√≥l nyugtat√≥ hat√°ssal van az idegrendszer√ľnkre.

További rózsa ajándékok

Remek egyedi aj√°nd√©k lehet a kov√°csoltvas r√≥zsa d√≠szdobozban is, mely m√°r √∂nmag√°ban igaz√°n eleg√°ns, de a d√≠szdobozban rendk√≠v√ľl exkluz√≠v aj√°nd√©k. Sok sz√≠n k√∂z√ľl lehet v√°lasztani √©s a v√°lasztott sz√≠nnel, √ľzenni is tudunk. Grav√≠rozhat√≥ak is ezek a r√≥zs√°k, mellyel az egy√©bk√©nt is gy√∂ny√∂rŇĪ aj√°nd√©k m√©g egyedibb√©, eml√©kezetesebb√© tehetŇĎ. A kov√°csoltvas r√≥zs√°k k√©zmŇĪves term√©kek, melyek v√°logatott minŇĎs√©gi kov√°csoltvas alapanyagb√≥l k√©sz√ľlnek.

Arannyal futatott r√≥zsasz√°lak is k√©sz√ľlnek, melyek szint√©n √∂r√∂k aj√°nd√©kok egy √©leten √°t. Azok is d√≠szdobozos csomagol√°sban kaphat√≥ak, t√∂bb sz√≠nben is, √©s az igazi r√≥zsasz√°l t√∂k√©letes m√°sai. Nagyon sz√©p kidolgoz√°s√ļak.

Ha pedig viccesebb ajándékban gondolkozunk, vagy az alkalom enged meg egy kis humort, remek ajándék a rózsa maci is. Ez a kedves figura szintén örök ajándék, mely egy életen át elkísér minket.

https://www.meska.hu/s/kezmuves/hm:p-1:q-harisnya

Vissza a kategória cikkeihez

error: Védett tartalom