Harisnyavirág rózsa

A harisnyavirág rózsa egy örök ajándék, mellyel bármilyen alkalomra lehet kedveskedni szeretteinknek. Ez egy igazán egyedi ajándék, mely maradandó, hiszen nem hervad el és bárhol jól mutat. Ha van hozzá kézügyességünk bátran fogjunk hozzá.

Harisnyavirág rózsa – nemcsak harisnyából

Harisnyavirág rózsa
  • Jó hír, hogy nemcsak harisnyából, hanem bármilyen textilből készíthető rózsa, vagy más virág forma is.
  • Igazán csak a kreativitásunk és a fantáziánk szabhat határt.
  • Egyszerű, mégis különleges ajándék, igazán méltó meglepetés lesz, akár Anyák napjára, születésnapra, évfordulóra, szerelmesek napjára, vagy csak úgy.
  • A színek megválasztásával más és más lesz hangsúlyos az ajándékozás során és már akkor is hatnak, ha csak elképzeljük őket.
  • Gondoljunk csak egy lila levendula mezőre, mely már a gondolattól nyugtató hatással van az idegrendszerünkre.

További rózsa ajándékok

Remek egyedi ajándék lehet a kovácsoltvas rózsa díszdobozban is, mely már önmagában igazán elegáns, de a díszdobozban rendkívül exkluzív ajándék. Sok szín közül lehet választani és a választott színnel, üzenni is tudunk. Gravírozhatóak is ezek a rózsák, mellyel az egyébként is gyönyörű ajándék még egyedibbé, emlékezetesebbé tehető. A kovácsoltvas rózsák kézműves termékek, melyek válogatott minőségi kovácsoltvas alapanyagból készülnek.

Arannyal futatott rózsaszálak is készülnek, melyek szintén örök ajándékok egy életen át. Azok is díszdobozos csomagolásban kaphatóak, több színben is, és az igazi rózsaszál tökéletes másai. Nagyon szép kidolgozásúak.

Ha pedig viccesebb ajándékban gondolkozunk, vagy az alkalom enged meg egy kis humort, remek ajándék a rózsa maci is. Ez a kedves figura szintén örök ajándék, mely egy életen át elkísér minket.

https://www.meska.hu/s/kezmuves/hm:p-1:q-harisnya

Vissza a kategória cikkeihez

error: Védett tartalom