Mű rózsa

A mű rózsa többféle anyagból, de általában selyemből, akár házilag is készíthető rózsa ajándék, mely nem hervad el. Napjainkban kevésbé divatos, általában helyette már az örök rózsa ajándékokat keresik. Hiszen az örök rózsa olyan ajándék, mely nem hervad el, hanem egy életre szól.

A rózsa az egyik legelegánsabb ajándék, legyen bár egy szál, vagy akár egy teljes rózsacsokor. Nem véletlenül tartják a rózsa királynőjének, eleganciát, magabiztosságot sugároz. A színekkel üzenni is lehet, ezért érdemes ismerni őket.

Rózsa – színek jelentése

  • Vörös – a szerelem, szenvedély, vágy, erő, de ugyanakkor a magabiztosság szimbóluma is
  • Rózsaszín – kezdődő szerelem jelképe, romantikát és hamvasságot sugall
  • Sárga – plátói szerelem, barátság szimbóluma, de féltékenység és irigység színe is
  • Fehér – a tisztaság, a nyugalom, békesség szimbóluma, de a lemondásé, búcsúé is
  • Lila – az első látásra szerelem a jelentése
  • Kék – a nehéz dolog előtt állóknak szokták adni bátorításként, hogy meg tudja csinálni

Mű rózsa dekorációk

A legelegánsabbak, az élő vágott virágból készített csokrok, vagy a napjainkban igen divatos a rózsa box, amikor különleges dobozokba csomagolják a még különlegesebb rózsákat. Azonban, ha nem szeretnénk, hogy elhervadjanak, vagy például sírokra szánjuk, az időjárás viszontagságai miatt alkalmasabbak a mű rózsák.

A mű rózsákat általában selyemből készítik, de műanyagból is előfordul, bár már egyre ritkábban találkozunk vele. A selyemrózsák olyan jó minőségben készülnek manapság, hogy szinte észre sem venni, hogy nem természetes. Házilag különböző textilekből, például harisnyából is készíthető harisnyavirág rózsa. Ezek a lakás díszei is lehetnek, de ajándéknak is szánhatjuk őket.

Ha mégsem kapnánk kedvet, akkor se keseredjünk el, ezek a rózsák készen is vásárolhatóak.

Selyem rózsa rendelés

Mű rózsa

A nem élő rózsa ajándékok többnyire ajándékbolt, de akár virágboltok polcain is megtalálhatók. Leginkább azonban az interneten különböző ajándékozási üzletek, virágküldő cégek szolgáltatásaiként érhetők el. A választást azzal is megkönnyítik, hogy az ajándéktárgyak mellé az árat is feltüntetik és fénykép is található róla.

Sok esetben házhozszállítás is kérhető, bár ennek a díjáról érdemes tájékozódni. Sok rendelést már regisztrálás sem kell, hogy megelőzze.

https://www.golddekor.hu/termekeink-126/selyemvirag-292

Vissza a kategória cikkeihez

error: Védett tartalom