Rózsa box

Mi is az a rózsa box? Napjaink egyik legdekoratívabb ajándéka: a gyönyörű, formás dobozba csomagolt rózsák. A dobozok formája és a rózsák színe is megválasztható, egyedileg összeválogatható.

A rózsát a virágok királynőjének tartják, mely igazi klasszikus ajándék, és nincs olyan alkalom, melyre nem adható. A rózsa színeivel üzenni is tudunk, ezért fontos a megfelelő színű rózsa megválasztása az alkalomhoz.

Rózsa – színek jelentése

A színeket gyakran meleg (vörös, narancs és sárga) és hideg (lila, kék és zöld) színekre osztjuk. A színek nemcsak hangulatunkat, de egészségünket és boldogságunkat is különbözőképpen befolyásolják. A rózsa színeinek jelentése:

  • Vörös – a szerelem, szenvedély, vágy, erő, de ugyanakkor a magabiztosság szimbóluma is
  • Rózsaszín – kezdődő szerelem jelképe, romantikát és hamvasságot sugall
  • Sárga – plátói szerelem, barátság szimbóluma, de féltékenység és irigység színe is
  • Fehér – a tisztaság, a nyugalom, békesség szimbóluma, de a lemondásé, búcsúé is
  • Lila – az első látásra szerelem a jelentése
  • Kék – a nehéz dolog előtt állóknak szokták adni bátorításként, hogy meg tudja csinálni

Mivel minden színnel mást üzenünk érdemes ajándékozás előtt ezzel is tisztában lenni. A rózsa dobozokba a rózsák lehetnek egyszínűek, de akár színeset is lehet rendelni. A legelegánsabbak, az élő vágott virágból készített csokrok, de ha nem szeretnénk, hogy elhervadjon örök rózsa is választható. Ezek a rózsák habanyagból, textilből, szappanból vagy egyéb más anyagból is készülhetnek, így biztosítva, hogy az ajándék valóban egy életre szóljon.

Rózsa box rendelés

A rózsa dobozok ritkábban virágboltokban, főleg interneten különböző virágküldő cégek szolgáltatásaiként érhetők el. A legtöbb helyen árakkal megjelölve választhatók ki a kész ajándék dobozok, de sok esetben kérhetünk ezektől eltérő összeállításokat is. A választást azzal segítik, hogy minden rózsa doboz mellett a fényképe is látható. Kérhető házhozszállítás is, jó esetben ezért már külön díjat sem számolnak fel. Van, ahol a rendelést regisztrálás is megelőzi.

https://mestervirag.hu/

Címlap kép: Rózsa doboz (forrás:https://themillionroses.hu/collections/nagy-boxok/products/100-szal-voros-rozsa-1)

Vissza a kategória cikkeihez

error: Védett tartalom