Rózsa box

Mi is az a r√≥zsa box? Napjaink egyik legdekorat√≠vabb aj√°nd√©ka: a gy√∂ny√∂rŇĪ, form√°s dobozba csomagolt r√≥zs√°k. A dobozok form√°ja √©s a r√≥zs√°k sz√≠ne is megv√°laszthat√≥, egyedileg √∂sszev√°logathat√≥.

A r√≥zs√°t a vir√°gok kir√°lynŇĎj√©nek tartj√°k, mely igazi klasszikus aj√°nd√©k, √©s nincs olyan alkalom, melyre nem adhat√≥. A r√≥zsa sz√≠neivel √ľzenni is tudunk, ez√©rt fontos a megfelelŇĎ sz√≠nŇĪ r√≥zsa megv√°laszt√°sa az alkalomhoz.

R√≥zsa ‚Äď sz√≠nek jelent√©se

A sz√≠neket gyakran meleg (v√∂r√∂s, narancs √©s s√°rga) √©s hideg (lila, k√©k √©s z√∂ld) sz√≠nekre osztjuk. A sz√≠nek nemcsak hangulatunkat, de eg√©szs√©g√ľnket √©s boldogs√°gunkat is k√ľl√∂nb√∂zŇĎk√©ppen befoly√°solj√°k. A r√≥zsa sz√≠neinek jelent√©se:

  • V√∂r√∂s ‚Äď a szerelem, szenved√©ly, v√°gy, erŇĎ, de ugyanakkor a magabiztoss√°g szimb√≥luma is
  • R√≥zsasz√≠n ‚Äď kezdŇĎdŇĎ szerelem jelk√©pe, romantik√°t √©s hamvass√°got sugall
  • S√°rga ‚Äď pl√°t√≥i szerelem, bar√°ts√°g szimb√≥luma, de f√©lt√©kenys√©g √©s irigys√©g sz√≠ne is
  • Feh√©r ‚Äď a tisztas√°g, a nyugalom, b√©kess√©g szimb√≥luma, de a lemond√°s√©, b√ļcs√ļ√© is
  • Lila ‚Äď az elsŇĎ l√°t√°sra szerelem a jelent√©se
  • K√©k ‚Äď a neh√©z dolog elŇĎtt √°ll√≥knak szokt√°k adni b√°tor√≠t√°sk√©nt, hogy meg tudja csin√°lni

Mivel minden sz√≠nnel m√°st √ľzen√ľnk √©rdemes aj√°nd√©koz√°s elŇĎtt ezzel is tiszt√°ban lenni. A r√≥zsa dobozokba a r√≥zs√°k lehetnek egysz√≠nŇĪek, de ak√°r sz√≠neset is lehet rendelni. A legeleg√°nsabbak, az √©lŇĎ v√°gott vir√°gb√≥l k√©sz√≠tett csokrok, de ha nem szeretn√©nk, hogy elhervadjon √∂r√∂k r√≥zsa is v√°laszthat√≥. Ezek a r√≥zs√°k habanyagb√≥l, textilbŇĎl, szappanb√≥l vagy egy√©b m√°s anyagb√≥l is k√©sz√ľlhetnek, √≠gy biztos√≠tva, hogy az aj√°nd√©k val√≥ban egy √©letre sz√≥ljon.

Rózsa box rendelés

A r√≥zsa dobozok ritk√°bban vir√°gboltokban, fŇĎleg interneten k√ľl√∂nb√∂zŇĎ vir√°gk√ľldŇĎ c√©gek szolg√°ltat√°saik√©nt √©rhetŇĎk el. A legt√∂bb helyen √°rakkal megjel√∂lve v√°laszthat√≥k ki a k√©sz aj√°nd√©k dobozok, de sok esetben k√©rhet√ľnk ezektŇĎl elt√©rŇĎ √∂ssze√°ll√≠t√°sokat is. A v√°laszt√°st azzal seg√≠tik, hogy minden r√≥zsa doboz mellett a f√©nyk√©pe is l√°that√≥. K√©rhetŇĎ h√°zhozsz√°ll√≠t√°s is, j√≥ esetben ez√©rt m√°r k√ľl√∂n d√≠jat sem sz√°molnak fel. Van, ahol a rendel√©st regisztr√°l√°s is megelŇĎzi.

https://mestervirag.hu/

Címlap kép: Rózsa doboz (forrás:https://themillionroses.hu/collections/nagy-boxok/products/100-szal-voros-rozsa-1)

Vissza a kategória cikkeihez

error: Védett tartalom