Rózsa maci

A r√≥zsa maci egy √∂r√∂k r√≥zsa aj√°nd√©k, mellyel b√°rmilyen alkalomra lehet kedveskedni. A r√≥zsa egy√©bk√©nt is a vir√°gok kir√°lynŇĎje, sokf√©le alkalomra adhat√≥, szinte v√©gig k√≠s√©r minket eg√©sz √©let√ľnk√∂n √°t. A k√ľl√∂nb√∂zŇĎ sz√≠neknek k√ľl√∂nb√∂zŇĎ szimbolikus jelent√©se van.  Ennek megfelelŇĎen vannak alkalmak, amikor bizonyos sz√≠nŇĪ vir√°got illik adni √©s ford√≠tva is igaz ez, hogy milyen alkalomra mit nem szabad.

A r√≥zs√°val kedveskedni szeretn√©nk, √©s √∂r√∂met okozni annak, akinek sz√°njuk. Aki a r√≥zs√°t kapja sok√°ig szeretn√© megŇĎrizni azt eredeti √°llapot√°ban, de erre legfeljebb a kisz√°r√≠t√°s lehet megold√°s. Ennek egy alternat√≠v√°ja a mŇĪ r√≥zsa seg√≠ts√©g√©vel k√©sz√≠tett aj√°nd√©k r√≥zsa. Legdivatosabbak manaps√°g a r√≥zsa macik. 

Rózsa maci forma

A r√≥zsa macik kedves kis maci form√°k, melyre t√∂bbsz√°z habr√≥zs√°t erŇĎs√≠tenek fel, pontosabban gondosan ragasztanak fel r√°. Ezek a jellegŇĪ aj√°nd√©kok teh√°t nem √©lŇĎ v√°gott r√≥zs√°b√≥l k√©sz√ľlnek, hanem tart√≥s habr√≥zs√°b√≥l. Emiatt tart√≥s aj√°nd√©k lehet ak√°r ballag√°sra, √©retts√©gire, sz√ľlet√©snapra, vagy b√°rmely egy√©b esem√©nyre szeretteinknek.

T√∂bbf√©le sz√≠n √©s forma k√∂z√∂tt lehet v√°logatni √©s √°ltal√°ban d√≠szdobozba csomagolva v√°s√°rolhat√≥ meg. √Āltal√°ban vir√°gboltokban, vagy aj√°nd√©k √ľzletekben tal√°ljuk meg, de online is megrendelhetŇĎ. Enn√©l a v√°s√°rl√°si m√≥dn√°l ki is sz√°ll√≠tj√°k a k√©rt helysz√≠nre. Igaz√°n kedves aj√°nd√©k!

https://theroseland.hu/orok-rozsa-csomag-macival-455

Címlapkép: Maci rózsából (forrás: https://www.emag.hu)

Vissza a kategória cikkeihez

error: Védett tartalom