Rózsa maci

A rózsa maci egy örök rózsa ajándék, mellyel bármilyen alkalomra lehet kedveskedni. A rózsa egyébként is a virágok királynője, sokféle alkalomra adható, szinte végig kísér minket egész életünkön át. A különböző színeknek különböző szimbolikus jelentése van.  Ennek megfelelően vannak alkalmak, amikor bizonyos színű virágot illik adni és fordítva is igaz ez, hogy milyen alkalomra mit nem szabad.

A rózsával kedveskedni szeretnénk, és örömet okozni annak, akinek szánjuk. Aki a rózsát kapja sokáig szeretné megőrizni azt eredeti állapotában, de erre legfeljebb a kiszárítás lehet megoldás. Ennek egy alternatívája a mű rózsa segítségével készített ajándék rózsa. Legdivatosabbak manapság a rózsa macik. 

Rózsa maci forma

A rózsa macik kedves kis maci formák, melyre többszáz habrózsát erősítenek fel, pontosabban gondosan ragasztanak fel rá. Ezek a jellegű ajándékok tehát nem élő vágott rózsából készülnek, hanem tartós habrózsából. Emiatt tartós ajándék lehet akár ballagásra, érettségire, születésnapra, vagy bármely egyéb eseményre szeretteinknek.

Többféle szín és forma között lehet válogatni és általában díszdobozba csomagolva vásárolható meg. Általában virágboltokban, vagy ajándék üzletekben találjuk meg, de online is megrendelhető. Ennél a vásárlási módnál ki is szállítják a kért helyszínre. Igazán kedves ajándék!

https://theroseland.hu/orok-rozsa-csomag-macival-455

Címlapkép: Maci rózsából (forrás: https://www.emag.hu)

Vissza a kategória cikkeihez

error: Védett tartalom