Zöld rózsa

A z√∂ld r√≥zsa sz√≠n√©vel k√ľl√∂nleges hat√°st gyakorol r√°nk. B√°r nem term√©szetes a sz√≠ne a z√∂ld sz√≠n alapvetŇĎen term√©szetess√©get sug√°roz.

Színek hatása

A k√ľl√∂nb√∂zŇĎ sz√≠nek k√ľl√∂nb√∂zŇĎk√©ppen hatnak r√°nk √©s bizony m√°r akkor is, ha csak elk√©pzelj√ľk azokat. N√©gy elsŇĎdleges sz√≠n van, amelyek a legerŇĎsebben hatnak r√°nk: a z√∂ld, a s√°rga, a v√∂r√∂s √©s a k√©k. A sz√≠neket gyakran meleg (v√∂r√∂s, narancs √©s s√°rga) √©s hideg (lila, k√©k √©s z√∂ld) sz√≠nekre osztjuk.

Hangulatunkat a sz√≠nek k√ľl√∂nb√∂zŇĎk√©ppen befoly√°solj√°k.  

  • A z√∂ld harmonikus sz√≠n, mely kiegyens√ļlyozza az √©rzelmeket.
  • A term√©szetben egyidejŇĪleg l√°that√≥ sokf√©le z√∂ld √°rnyalat harm√≥ni√°t v√°lt ki a l√©lekben, lecsendes√≠t, g√°tolhatja az aktivit√°st.
  • A z√∂ld sz√≠n gyakran a term√©szetet jelk√©pezi √©s az eg√©szs√©get, a fiatals√°got, a biztons√°got, a k√∂rnyezetv√©delmi tudatoss√°got hangs√ļlyozza.
  • A z√∂ld a szemnek is a legkev√©sb√© megterhelŇĎ, ez√©rt ezt a sz√≠n r√©szes√≠tj√ľk elŇĎnyben. Egyszerre nyugtat√≥ √©s friss√≠tŇĎ hat√°s√ļ, √≠gy teremtve egyens√ļlyt.

Zöld rózsa

Z√∂ld r√≥zs√°t a term√©szetben nem tal√°lunk, mint ahogy feket√©t, vagy sziv√°rv√°ny r√≥zs√°t sem. A z√∂ld sz√≠nŇĪ r√≥zsa nem h√©tk√∂znapi √©s teljesen term√©szetellenes sz√≠nŇĪ. Sz√≠ne azonban megnyugtat, b√©k√©vel t√∂lt el √©s b√°tor√≠t. Az √©let √°lland√≥ meg√ļjul√°s√°t jelk√©pezi.

Zöld rózsa vásárlás

Z√∂ld r√≥zs√°t vagy √©telfest√©k seg√≠ts√©g√©vel tudunk h√°zilag k√©sz√≠teni, vagy k√ľl√∂nb√∂zŇĎ aj√°nd√©kboltokban lehet megv√°s√°rolni. A legt√∂bb z√∂ld r√≥zsa √∂r√∂k r√≥zsak√©nt, nem frissen kaphat√≥. Ezek k√©sz√ľlhetnek k√ľl√∂nb√∂zŇĎ textilekbŇĎl, kov√°csoltvasb√≥l vagy egy√©b anyagokb√≥l. Akinek van k√©z√ľgyess√©ge aj√°nd√©knak is b√°tran pr√≥b√°lkozhat az elk√©sz√≠t√©s√©vel.

√Čtelfest√©k seg√≠ts√©g√©vel k√©sz√≠tett r√≥zsa

Hozzávalók:

  • feh√©r sz√≠nŇĪ r√≥zsa
  • z√∂ld √©telfest√©k
  • egy poh√°r v√≠z

Elkészítése:

  1. A rózsák szárát kicsit be kell metszeni hosszanti irányban.
  2. A poh√°r v√≠zbe bele kell keverni a z√∂ld sz√≠nŇĪ √©telfest√©ket.
  3. A virágokat bele kell helyezni a pohárba és pár napig benne kell tartani, hogy a virágok az ételfestéket magukba szívva meg tudják színezni a virágok szirmait.

https://shipgratis.hu/mesterseges-rozsak

Vissza a kategória cikkeihez